Julen varer lige til påske

Julen varer lige til påske

Julen varer lige til påske, er det ikke det man siger? Så når juletiden er fyldt med god mad, hvorfor skal påsketiden så ikke også være det? Påskefrokost er en hyggelig dansk tradition, som de seneste år er kommet mere ind i varmen hos danskerne. Hvad end det er julefrokost eller påskefrokost, siger man vel ikke nej til god mad og drikke i selskab med venner eller familie. Lad os da fejre, at foråret er på vej og forhåbentligt bringer flottere vejr med sig.

Pynt op til påskefrokosten

Det er altid hyggeligt at tilbringe tid med dem, man holder af, så hvorfor ikke bruge en eftermiddag sammen på at lave pynt til den påskefrokost, der skal holdes i weekenden? Det er altså bare lidt hyggeligere at sidde omkring bordet, når det er pyntet med udpustede og malede påskeæg, små påskekyllinger lavet af pap og diverse pynt.

Maden er højdepunktet

Maden er en af de vigtigste ting til en påskefrokost, hvis ikke dén vigtigste. Man vil selvfølgelig gerne have et stort udvalg af mad på bordet, men det kræver altså sin tid i køkkenet. En mulighed kan derfor være at bestille påskefrokost ud af huset

Med en komplet påskefrokost udefra får du alt, hvad hjertet begærer, og så slipper du samtidig for både at skulle bruge tid på at skrive indkøbsliste, handle og tilberede maden. I stedet for at stå i køkkenet hele dagen kan du nu bruge tiden på at hygge med dine gæster.

Aktiviteter til påskefrokosten

Når I har nydt al den gode mad, er det tid til at komme ud og få lidt frisk luft, inden der sikkert kommer flere lækkerier på bordet. I kan f.eks. gå en dejlig lang tur og nyde den friske forårsluft og alle de blomster, der begynder at titte frem i skovbunden. En anden sjov aktivitet kunne være en æggejagt. Det er nemlig både sjovt for børn og voksne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *