Sådan tjekker du den daglige bitcoin kurs

Sådan tjekker du den daglige bitcoin kurs

Bitcoin er en af de største kryptovalutaer der er på markedet i dag. Der er ingen tvivl om at der er kommet flere og flere forskellige kryptovalutaer til efter at Bitcoin gjorde sit indtog. Men hvordan tjekker du den daglige Bitcoin kurs og hvad er bitcoin endeligt? Det kigger vi nærmere på i denne artikel.

Sådan tjekker du den daglige Bitcoin Kurs

Bitcoin kurs ændre sig fra dag til dag, og faktisk også fra time til time og minut til minut. Du kan finde den opdaterede Bitcoin kurs mange steder, hvor du kan se at den bliver live opdateret. Hvis du vil finde en dansk hjemmeside med den nyeste opdaterede kurs, så kan du se Bitcoin kurs her hvor den bliver opdateret live og i realtid, og derudover så kan du også se hvordan kursen har ændret sig over det seneste år. Men der findes naturligvis mange steder hvor du kan se den nyeste Bitcoin kurs i realtid.

Den daglige Bitcoin kurs bliver styret af om der er folk der enten køber eller sælge Bitcoins, hvilket også betyder at der altså ikke er noget bagudlæggende som styre kursen. Det kan både være en fordel, men naturligvis også en ulempe, hvis du vælger at købe Bitcoin som investering, hvorefter andre investorer sælger deres Bitcoin igen. Så vil kursen nemlig falde og du vil på den måde kunne tabe penge.

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin er kendt som kryptovalutaen over dem alle. Det er den største kryptovaluta baseret på markedsværdi og det er den mest velkendte coin, som langt de fleste har hørt om. Der er ingen tvivl om at den har haft sine op og nedture, og det betyder også at det er en af de mere risikable investeringer, hvis det er fordi du går og overvejer at investere i Bitcoin.

Men Bitcoin er skabt for at lave en ny valuta som ikke er centralstyret af nationalbankerne, men i stedet er fuldstændig decentraliseret og derfor ikke bliver kontrolleret af nogle banker eller lande.

Bitcoin blev skabt for at lave et nyt betalingsmiddel, hvor man kunne handle på tværs af lande uden at skulle opleve kurstab, og uden at staten skulle kunne følge hvordan man bruger sine penge. Med deres teknologi, så kan man overføre store beløb til den anden ende af verden, på få sekunder, hvor det normalt plejer at tage flere dage før modtageren får sine penge. Det gør uden tvivl Bitcoin som en helt unik måde at betale på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *