Crowdlending – De bedste 2 platforme der findes

Crowdlending – De bedste 2 platforme der findes

Crowdlending er efterhånden blevet ret populært og der findes efterhånden også ret mange platforme at vælge imellem, når man skal investere i lån. Der er dog kæmpe forskel på de forskellige platforme, når det kommer mulighederne og afkastet, så derfor har vi valgt at lave en liste med de 2 bedste crowdlending platotforme, for både nybegyndere og mere erfarne investorer som har investeret i crowdlending før. Du kan også besøge crowdlendingdanmark.dk som skriver om investering i lån

Mintos

Der er ingen tvivl om at Mintos er en af de mest kendte crowlending platforme der findes i Europa. De har over 60.000 der investere hos dem, hvilket gør dem til klart de største, hvis man sammenligner med de andre platforme der findes rundt omkring i Europa.

Hvis du investere igennem Mintos, så kan du forvente at få et gennemsnitligt afkast på 12 % om året, hvilket er utrolig højt og især taget i betragtning af at de har den velkendte buyback garanti som sikre at hvis et lån ikke bliver betalt tilbage til tiden, så køber loan orginators lånet tilbage igen.

Fast Invest

Fast Invest er en af de nyere platforme der er kommet til, men der er allerede over 30.000 investorer tilknyttet platformen. Fast Invest er en af de platforme som giver det højeste afkast, hvor du kan få et afkast på mange af deres aktuelle lån på hele 16 % om året hvilket er langt højere end stort set alle andre platforme, hvor det normalt er mellem 10 og 12 % om året.

Fast Invest er en af de platforme med den nemmeste brugerflade, så stort set alle kan finde ud af at bruge deres platform og sætte en auto Invest op, og det er simpelt at vedligeholde sin portefølje, da du ikke behøver at gøre noget som helst manuelt. Du kan bare se dine penge blive automatisk investeret, så de forøger sig og arbejder for dig.

Sådan overfører du penge til udlandet

Hvis du skal overføre penge til udlandet, til en af de overstående crowdlending platforme, så vil jeg uden tvivl anbefale at man ikke overføre igennem banken, men i stedet overføre igennem en tjeneste som TransferWise. TransferWise giver dig mulighed for at overføre penge til udlandet langt billigere end banken, som tager sig meget godt betalt for at lave disse udlandsoverførsler.

Med TransferWise så kan du lave en overførsel til udlandet på helt ned til 3 timer, hvilket normalt for en bank ville tage mellem 2 og 5 hverdage. Derudover så vil banken både tage vekselgebyrer som er skjult i deres omregning af valutaen, men også almindelige gebyrer som administration. Alt i alt bør du læse denne guide til at overføre penge billigt til udlandet hvor du kan gøre det let og billigt igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *