Full-body træning med kettlebells

Full-body træning med kettlebells

Hvis du gerne vil holde formen vedlige, selvom du eventuelt er hjemsendt fra dit arbejde og ikke kan komme til at træne i fitnesscenteret. Så kan det være, at du skal investere i nyt træningsudstyr, som kan give dig en full-body træning. Læs med her og få tips til din hjemmetræning.

Hvis du er typen, der er vant til at træne stort set hver dag, så kan det være, at du skal investere i et par gode kettlebells, så du kan træne derhjemme. Kettlebells er nemlig enormt effektive til at give dig en helhedstræning, så du kommer hele vejen rundt. Læs med her og få et overblik over de forskellige typer af kettlebells:

  •       Vinyl kettlebells
  •       Kettlebells af jern
  •       Kettlebell sæt
  •       Competition kettlebells

Som du kan se, så findes der flere forskellige typer af kettlebells. Og der findes helt sikkert også den type kettlebell, som du gerne vil have til din træning. Hvis du gerne vil have den samme type kettlebell, som nede i dit lokale fitnesscenter, så skal du gå efter en competition kettlebell. Det er nemlig den type du oftest vil se i crossfit-centerne og hos de professionelle udøvere. Hvis du derimod går efter en god kvalitet til forholdsvis små penge, så kan du investere i et par kettlebells af jern. De er gode og solide. Mens kettlebells af vinyl er perfekte til dig, der egentlig bare vil have de billigste på markedet.

Hvis I er flere i den familie, som gerne vil træne sammen, så kan du investere i et sæt – så har du både noget at vælge imellem eller kan dele med resten af familien. Du kan nemlig lave mange forskellige øvelser med kettlebells og det e en god og effektiv træningsform, som samtidig er sjov. Og så kræver udstyret ikke særlig meget plads. Du kan nemlig hurtigt pakke dem sammen og gemme dem væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *