Genfind dit indre barn: Mobilspil, der også er til voksne

Genfind dit indre barn: Mobilspil, der også er til voksne

Der findes masser af spil derude, der henvender sig til voksne, der også gerne vil have det sjovt. Hvem har sagt, at man ikke kan downloade sig et spil på mobilen eller to bare, fordi man er nået en vis alder? Det gør vi op med her. Vi har samlet en liste til voksne, der gerne vil have nogle sjove mobilspil, der kan holde spændingen kørende. Vi nævner både gratis som betalte mobilapps.

Pokémon Go

Ja, den er god nok! Det kan godt være, at hovedmålgruppen var yngre, men der er faktisk helt utroligt mange voksne, der også spiller med. Grunden til dette er, at det er teknisk og udvikler sig, som man bevæger sig rundt i det virkelige liv. Og desuden sad mange af dem, der nu er voksne, klistret til skærmen dengang, Pikachu og Ash poppede op på tv-skærmen første gang.

Casino Unibet

Her har du virkelig alle slags voksenspil, du kan finde: spillemaskiner, online betting, poker og meget mere. Hvis det er, fordi du hellere vil finde dit indre barn frem, så prøv Unibet Jammin Jars eller lignende. Her kommer du ikke til at kede dig et eneste øjeblik med det farverige design og gode lydeffekter. Udvalget kan ikke sammenlignes med andre steder. Desuden har du mulighed for at ramme store pengepræmier.

Angry Birds 2

Dette spil gik fuldstændig viralt – og blev endda lavet til en film. I Angry Birds 2 får du alt det gode, som du kender fra originalen med endnu mere udviklede funktioner, men hvor du kan gå nye udfordringer i møde. Her får du sjov i timevis med alle dine vrede fugle samlet på ét sted.

Candy Crush Saga

Man kan ikke sige mobilspil uden at sige Candy Crush. Det er nok et af de allermest populære spil på nettet, og princippet er egentlig enkelt nok. Som navn antyder skal du knuse slik og helst så meget som muligt, inden tiden er gået. Det har givet underholdning til voksen verden over, så hvis du ikke allerede har prøvet, bør du gøre det nu.

Minecraft

Vores svenske naboer er egentlig ret store inden for verden af spil, og Minecraft er et godt eksempel på dette. Det har over 112 millioner aktive spillere hver eneste måned, er et af verdens mest solgte nogensinde og så har det vundet utallige priser. Spillet er lavet i en blokformat, hvor du skal ødelægge og opbygge nye verdener, bygninger, kunst m.m. Og ja, så skal du overleve mod alle nattens monstre. Hvis du tør, så er det en klar anbefaling fra vores side.

Mario Kart Tour

Hvem husker ikke Mario og Luigi? Det japanske firma Nintendo var med til at skrue populariteten for disse to figurer helt op, og lige siden da har de været et velkendt navn. De er nu tilbage med et spil specielt udviklet til Android og iOS. Her får du helt bogstaveligt fuld fart over feltet, som du racer gennem for at nå målstregen og samle flest point. Det kan spilles som både single- eller multiplayer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *