billede

Investering for begyndere – Sådan tjener du penge på aktier og crowdlending

Kunne du godt tænke dig at handle med aktier eller investere i crowdlending, men er i tvivl om hvordan man kan tjene penge på disse to investeringsformer? Så lad os grave dybere for at se hvordan du kommer i gang.

Aktier

Når du skal i gang med at investere i aktier, så er det en god ide at du finder en masse informationer til at starte med, så du ikke begynder at investere dine penge i noget som du ingen forstand har. Der findes utallinge blogs på nettet som skriver om deres eraringer og oplevelser og du kan læse denne om investering i aktier hvor du ser stabilokonomi.dk’s guide til at investere og tjene penge på aktier. Du kan også se hans investeringer og portefølje af både aktier og crowdlending her

Men når du starter med at investere i aktier, så vil det være en fordel at du finder ud af hvilken risikoprofil du har, samt hvor lang en tidshorisont du har, til at investere dine penge i. Du bør nemlig ikke investere dine penge hvis du står og skal bruge dem indenfor meget kort tid, da du har en større risiko for at dine aktier er faldet når du skal sælge dem, end hvis du har dem i længere tid.

Crowdlending

Crowdlending er en relativt ny måde at investere på, hvor du helt konkret går sammen med andre investorer igennem en platform og investere i lån. Hvis du ikke ved hvad crowdlending er, så bør du læse crowdlending for begyndere hvor du også kan læse mere omkring præcist hvorfor du bør overveje at investere i crowdlending.

Når du investere i crowdlending, så kan du typisk forvente at få et afkast på over 12 % om året hvilket er langt højere end de fleste former for investering, hvilket også er årsagen til at det er blevet populært lynhurtigt.

Hvad skal jeg investere i?

Det bedste du kan investere i, er i begge dele eller i hvert fald spred dine penge på flere typer investeringer. Jo mere du har spredt dine penge, jo mindre risiko har du for at du taber dine penge, da det ikke betyder særligt meget om dine aktier er faldet med 10 % hvis din crowdlending er steget med 10 %, hvor du normalt ville have tabt 10 %.

Du bør dog kun investere det du kan tabe, da der altid er en risiko for at miste penge når man investere dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *