Sådan får du hurtigere internet med fibernet

Sådan får du hurtigere internet med fibernet

Vil du gerne have en lynhurtig internet forbindelse, hvor du ikke skal tænke på hastigheden længere? Eller døjer du med at få forbindelse rundt i hele din bolig, hvilket gør at din internetforbindelse bliver usikker og langsom? Så skal du læse her hvordan du kan få hurtigere internet med både fibernet.

Sådan får du hurtigt internet

Det første du skal gøre, er at se om du har den hurtigste internet forbindelse tilgængelig. Hvis du eksempelvis sammenligner priser, så kan du også lige se på det bedste bredbånd på din adresse her hvor du kan se om der er nogle internet forbindelser koblet på din adresse som er endnu hurtigere, eller måske endda kan du se om den udbyder du allerede har, har fået nogle hurtigere muligheder på din adresse. Uanset hvad så skal du se om du kan få en hurtigere internet forbindelse eller en ny teknologi som er endnu bedre end den du har i dag.

Fibernet

Fibernet er den nyeste måde at få internet på i dag, og det er klart også den hurtigste måde at få internet. Når du bruger fibernet så, så vil din forbindelse nemlig gå igennem nogle optiske fibernet kabler, som er små glasfibre som sender internettet lynhurtigt fra A til B. Det betyder at der kan opnås nogle voldsomme hastigheder og man kan selv bestemme hastigheden, da de ikke er skruet samme som den gammeldags bredbånd igennem telefonnettet, som maksimalt kunne få den hastighed som den nærmeste central kunne give, afhængig af hvor langt væk man var fra denne central.

Med fibernet kan du få op til 1000 Mbit internet, som er så hurtigt at det kan trække en virksomheds internet med over 500 medarbejdere, og de ville ikke bemærke at alle var på nettet af gangen.

Sikkert internet med VPN

Når du skal på internettet, så skal du huske at alle dine informationer er tilgængelige for alle de hjemmesider du besøger. Det betyder altså at når går ind på en hjemmeside, så vil denne hjemmeside kunne trække alle de informationer ud som de ønsker, som eksempelvis hvor du bor. Det er her hvor VPN kommer ind i billedet. Med en VPN kan du nemlig skjule din identitet og blive fuldstændig anonym fordi du vil få en anden IP adresse vist når du besøger en hjemmeside. Der medfølger også andre fordele når du bruger VPN som eksempelvis at du kan se dansk tv i udlandet med VPN hvilket betyder at den kan låse op for geografiske blokeringer.

Men du vil også være fuldstændig anonym på internettet, så dine informationer forbliver dine egne og ikke alle andres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *