Sådan kan du se Tv 2 Play i udlandet med VPN

Sådan kan du se Tv 2 Play i udlandet med VPN

Skal du til udlandet, enten på ferie eller forretningsrejse, så kan det være opdateret på de danske nyheder ved eksempelvis at kunne se TV2 play i udlandet. Men med de nuværende regler, så er det ikke muligt at se danske streaming tjenester i udlandet, da de er geografisk blokerede, hvilket betyder at de kun kan ses i Danmark. Men du kan faktisk komme uden om det problem ved at bruge VPN, og jeg vil her i artiklen fortælle dig hvordan. Men først, skal du kende til VPN.

Hvad er VPN?

VPN er et virtuelt privat netværk som er en tjeneste der kan fjerne ens egen IP adresse når du søger på internettet og udskifte den med deres serveres IP adresse. Det betyder at når du besøger en hjemmeside på internettet, så vil din egne oplysninger ikke blive eksponeret, og du vil forblive anonym på internettet. Normalt ville denne hjemmeside som du besøger nemlig kunne se alle dine oplysninger som eksempelvis hvor du bor og en masse oplysninger som du gerne vil beholde for dig selv.

Men med VPN kan du også bruge til at låse op for geografiske blokeringer, som eksempel hvis du gerne vil se dansk TV i udlandet på de forskellige streamingtjenester.

Sådan ser du T2 Play i udlandet

Hvis du gerne vil se TV2 Play i udlandet, så er det faktisk meget simpelt. For når der er lavet denne geografiske blokering, så er alt du skal gøre, blot at få det til at ligne at du stadig er i Danmark. Her kommer VPN ind i billedet. Med VPN kan du nemlig simulere at du er i Danmark, og på den måde kan du blot logge ind på din VPN, og derefter ind på TV2 Play og vupti, så ser du det danske TV 2 Play. Du kan også finde denne guide til at se TV2 Play i udlandet.

Den bedste VPN

Når du gerne vil bruge en VPN tjeneste, så kan du finde mange lister rundt omkring på nettet som eksempelvis denne https://vpn-zone.dk/bedste-vpn-i-danmark/ hvor du kan se en oversigt over de forskellige og bedste VPN tjenester. Her kåre de NordVPN til den bedste mulighed, og i artiklen kan du læse de forskellige fordele lige netop den platform har.

Når du skal vælge den bedste VPN så skal du lige huske at finde ud af hvilke lande den har servere i, da det trods alt ikke er alle VPN tjenester der har danske servere.

Andre fordele ved VPN?

Der findes også andre fordele ved VPN som eksempelvis at du kan bruge VPN til Netflix så du kan se det amerikanske Netflix, som har 5 gange så meget udvalg som den danske udgave. Her er fremgangsmåden stort set den samme, men bare med en server i USA i stedet for i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *