Sådan opbygger du mere muskelmasse – 3 tips du kan starte i dag

Sådan opbygger du mere muskelmasse – 3 tips du kan starte i dag

Vil du gerne have mere muskelmasse og komme i bedre form, så kræver det uanset hvad en masse hårdt arbejde. Men du kan godt opbygge mere muskelmasse på en smart måde, så du ikke spilder din tid i træningscentret, men får noget ud af at komme hver eneste gang. Her kommer 3 tips til at opbygge mere muskelmasse.

Træn dine muskler isoleret

Når du skal træne dine muskler, så er det meget vigtigt at du træner nogle af de store øvelser, hvor du får aktiveret en masse muskler på én gang. Men det er også vigtigt at få isoleret nogle af de muskler som du ønsker at der skal komme mere muskelmasse på, da det er nødvendigt at træne denne muskel hårdt så den kan blive genopbygget efterfølgende meget stærkere, for at kunne klare det pres som den har oplevet ved isoleret set at blive trænet. Du kan se denne oversigt over dine muskler hvor du også kan se hvilke øvelser du skal træne for at træne de forskellige muskler isoleret.

Spis fibre

Ja, du skal også huske at spise fibre, da din mave skal kunne bearbejde noget hele tiden, så du holder en højere forbrænding og undgår at tage for meget fedt på, men i stedet nøjes med at tage mere muskelmasse på. Du kan finde denne kalorietabel til frugt som giver dig en ide om hvor mange kalorier der er i de forskellige frugter, så du kan finde nogle der passer ind i din kost.

Få protein nok

Det sidste råd er nok det vigtigste råd på listen, af den simple årsag, at proteinernes byggesten, hvilket også betyder at hvis du ikke får nok protein, så kan dine muskler ikke vokse, og vil du opleve at træne en hel masse uden at du oplever den fremgang du ønsker dig.

Du bør forsøge at få mellem 2 og 3 gram protein per kilo kropsvægt du har, så hvis du eksempelvis vejer 80 kg så skal du have mellem 160 og 240 gram protein om dagen.

Mere muskelmasse

Når du træner dine muskler med formålet at for en større muskelmasse, så er det vigtigt at du træner regelmæssigt, da dine muskler ikke vil vokse hvis de ikke bliver trænet særlig ofte. Så se om du ikke minimum kan træne 2 til 3 gange om ugen, og så skal du se resultater. Find flere træningstips og et træningsprogram på fitone.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *